Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder alle forretningsprosesser i SARA’S NAILFASHION Sara E Forsell, orgnr. 989413007, samt forretningsprosesser tilknyttet det underliggende merkenavnet NSI Norway. SARA’S NAILFASHION Sara E Forsell, orgnr. 989413007 er heretter benevnt som Behandlingsansvarlig.


Erklæringen gir informasjon om databehandling utført av Behandlingsansvarlig og bestemmer formålet og virkemidlene for behandlingen samt databehandling vi gjør på vegne av våre kunder basert på deres instruksjoner. Ved å gi oss dine personlige opplysninger, godtar du praksis og vilkår som er beskrevet i denne personvernerklæringen.

 

 

Formålet vårt for å innhente personopplysninger om deg:

 

Behandling av enkelte av våre kunders personlige data er nødvendig for at vi skal kunne ivareta våre kontraktsforpliktelser og til enhver tid betjene deg som kunde. I tillegg har vi forpliktelser om bokføring gitt av myndighetene. Personlige data som vi innhenter om deg vil benyttes til følgende formål:

 

Salg av produkter og tjenester, derunder å tilpasse vår markedsføring slik at vi presenterer de produktene eller tjenestene som er mest mulig relevant for deg som kunde i forhold til hva du har kjøpt hos oss tidligere.

Å yte best mulig hjelp når du er i kontakt med vår kundeservice

Å gi god og nyttig informasjon om vår ordrebehandling og rutiner

Å gjennomføre bokføring pålagt av norske myndigheter

 

For hver personopplysning som vi behandler om deg, så er vi pålagt å ha et Behandlingsgrunnlag. Det gis mer informasjon videre i denne erklæringen om vårt videre Behandlingsgrunnlag for behandling av disse personopplysningene. Datatilsynet har retningslinjer rundt hva et behandlingsgrunnlag kan være. Se linken under for mer informasjon:

 

https://www.datatilsynet.no/rettigheter-og-plikter/virksomhetenes-plikter/behandlingsgrunnlag/

 

Et av behandlingsgrunnlagene er samtykke. Ved markedsføring på e-post/sms innhenter vi et eksplisitt samtykke på forhånd.

 

Innsyn og retting

Du har krav på innsyn i de opplysninger som er registrert om deg. Innsyn kan også fås ved å sende en henvendelse til sarasnailfashion@gmail.com. Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller er ufullstendige, kan du kreve at opplysningene korrigeres i henhold til personopplysningsloven. Du kan også kreve å få de slettet fra våre systemer. Hvis vi får vite om at opplysningene om deg er feil eller ufullstendige, så vil vi i størst mulig grad søke å rette dem på eget initiativ.


Oppbevaring og sletting

Opplysninger som ikke lenger er nødvendig for det formål de er laget for, slettes fra våre systemer.

 

Opplysninger som innhentes

Opplysninger om deg registreres og lagres blant annet når du

 

    1. Registrerer din ordre i vår nettbutikk på www.nsinorway.no, betaler og får tilsendt produkter fra oss
    2. Når du er i kontakt med oss per telefon eller epost i forbindelse med salg og support
    3. Når du på vår bookingløsning Onlinebooq.net lager en booking med oss
    4. Når du skriver under på vårt samtykkeskjema om markedsføring og informasjon via e-post

 

 

Innsigelser

Om du har innsigelser med hensyn til vår behandling av personvern har du også anledning å klage til Datatilsynet.

https://www.datatilsynet.no/rettigheter-og-plikter/den-registrertes-rettigheter/ finner du en oversikt over hvilke rettigheter du har som registrert med personopplysninger hos oss.

 

OVERSIKT OVER PERSONOPPLYSNINGER MED TILHØRENDE FORMÅL OG BEHANDLINGSGRUNNLAG:

Personopplysning som behandles

System opplysningen behandles i /gjennom

Formål

Behandlingsgrunnlag

Navn

Onlinebooq.net

Gi kunden mulighet til å oppgi riktig info om seg selv for å booke time på en enkel måte

Samtykke

e-postadresse

Onlinebooq.net

Gi kunden mulighet til å oppgi riktig info om seg selv for å booke time på en enkel måte

Samtykke

Telefonnummer

Onlinebooq.net

Gi kunden mulighet til å oppgi riktig info om seg selv for å booke time på en enkel måte

Samtykke

 

 

 

 

Navn

MyBring

Levere den bestilte varen i henhold til avtalen

Nødvendig for å oppfylle en avtale

Adresse

MyBring

Levere den bestilte varen i henhold til avtalen

Nødvendig for å oppfylle en avtale

Telefonnummer

MyBring

Levere den bestilte varen i henhold til avtalen

Nødvendig for å oppfylle en avtale

E-postadresse

MyBring

Levere den bestilte varen i henhold til avtalen

Nødvendig for å oppfylle en avtale

 

 

 

 

Navn

MyStore

Å kunne identifisere kunden ved bestilling, å sende varen riktig, samt for bokføring pålagt av myndighetene

Nødvendig for å oppfylle en avtale

Adresse

MyStore

Å kunne identifisere kunden ved bestilling, å sende varen riktig, samt for bokføring pålagt av myndighetene

Nødvendig for å oppfylle en avtale

Telefonnummer

MyStore

Å kunne identifisere kunden ved bestilling, å sende varen riktig, samt for bokføring pålagt av myndighetene

Nødvendig for å oppfylle en avtale

E-postadresse

MyStore

Å kunne identifisere kunden ved bestilling, å sende varen riktig, samt for bokføring pålagt av myndighetene

Nødvendig for å oppfylle en avtale

Fødselsnummer

Klarna

Å kunne identifisere kunden ved bestilling, å sende varen riktig, samt for bokføring pålagt av myndighetene

Nødvendig for å oppfylle en avtale

Navn

Klarna

Å kunne identifisere kunden ved bestilling, å sende varen riktig, samt for bokføring pålagt av myndighetene

Nødvendig for å oppfylle en avtale

Adresse

Klarna

Å kunne identifisere kunden ved bestilling, å sende varen riktig, samt for bokføring pålagt av myndighetene

Nødvendig for å oppfylle en avtale

E-postadresse

Klarna

Å kunne identifisere kunden ved bestilling, å sende varen riktig, samt for bokføring pålagt av myndighetene

Nødvendig for å oppfylle en avtale

Telefonnummer

Klarna

Å kunne identifisere kunden ved bestilling, å sende varen riktig, samt for bokføring pålagt av myndighetene

Nødvendig for å oppfylle en avtale

Kortnummer

Klarna

For å kunne gjennomføre en betaling slik at avtalen blir oppfylt

Nødvendig for å oppfylle en avtale

IP-adresse

Klarna

For å kunne gjennomføre en betaling slik at avtalen blir oppfylt

Nødvendig for å oppfylle en avtale

CVC-kode

Klarna

For å kunne gjennomføre en betaling slik at avtalen blir oppfylt

Nødvendig for å oppfylle en avtale

Bankkontonummer

Klarna

For å kunne gjennomføre en betaling slik at avtalen blir oppfylt

Nødvendig for å oppfylle en avtale

Gyldighetsdato

Klarna

For å kunne gjennomføre en betaling slik at avtalen blir oppfylt

Nødvendig for å oppfylle en avtale

Navn

Samtykkeskjema

Sende kunden informasjon om nye produkter og tjenester

Samtykke

E-postadresse

Samtykkeskjema

Sende kunden informasjon om nye produkter og tjenester

Samtykke

 

Behandlingsansvarlig:

SARA’S NAILFASHION Sara E Forsell

Glengsgata 32

1706 Sarpsborg

E-post: sarasnailfashion@gmail.com

Telefon: +47 95275243

 

Personvernombud

Etter Datatilsynets retningslinjer, er vi som Behandlingsansvarlig ikke per 09.07.2018 pålagt å opprette et personvernombud.

-------------------------------------------

Hvor lagrer vi informasjon om deg – og hvor deler vi informasjonen om deg med andre?

Vår ehandelsplattform er levert av Mystore.no AS og data lagres i deres skytjenester hos Amazon Cloud Services(AWS) sitt datasenter i Irland.

 

Underleverandører

Behandlingsansvarlig benytter seg også av tjenester levert av 3. Part. Her er en oversikt over underleverandører hvor informasjon kan lagres:

 

Klarna:

Om en betaler med Klarna i nettbutikken vil personlig informasjon som e-post, navn, adresse, personnummer deles med Klarna for kreditt.

Gmail by Google:

Gmail by Google benyttes blant annet til håndtering av e-post. Informasjon lagres i disse systemene og e-postkorrespondanse eller dokumenter kan være lagret hos Gmail by Google.

MailChimp:

MailChimp benyttes for e-postmarkedsføring eller utsendelse av nyhetsbrev. Navn og e-post kan deles med MailChimp.


Visma:

Visma er vårt regnskapssystem og data nødvendig for bokføring lagres her. Typisk Navn/adresse/ordre/faktura.


Vi benytter iZettle som kassaløsning, og navn, kort- og betalingsinformasjon vil deles med iZettle. For å lese iZettle sin personvernerklæring, trykk på linken under.

https://www.izettle.com/no/personvernerklaering


Bring:

Vi sender pakker med Bring og deler således informasjon relatert til frakt slik som navn, telefonnummer og adresse.

 

Vi benytter også e-post til markedsføring og kommunikasjon. Som kunde av Behandlingsansvarlig vil du med jevne mellomrom motta nyhetsbrev så fremst du har gitt et aktivt samtykke til det. Det er mulig å  melde seg av nyhetsbrev ved å klikke på avmeldingslinken i e-postene.


Informasjon om bruk av informasjonskapsler.

En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin.

MyStore bruker informasjonskapsler blant annet til å huske din innlogging, passord i kryptert form, til å forbedre brukeropplevelsen og som en del av vår markedsføring mot nye kunder.

Når du besøker enkelte av tjenestene vi benytter gjennom 3. part, setter disse både midlertidige og varige informasjonskapsler. En midlertidig informasjonskapsel slettes ofte automatisk når du lukker nettleseren din, mens varige kan ligge på din maskin i opptil ett år.

Om du ønsker å lære mer om informasjonskapsler kan http://www.aboutcookies.org benyttes.

 

Følgende informasjonskapsler er i bruk i våre tjenester

Bruk av våre butikkløsninger

Vi benytter informasjonskapsler til blant annet å huske deg som kunde og huske innhold i din handlekurv. Uten informasjonskapsler vil ikke en nettbutikk kunne fungere.


Bruk av Klarna Checkout

Når våre butikkløsninger benyttes sammen med Klarna Checkout settes det informasjonskapsler fra Klarna. Mer informasjon på https://www.klarna.com/no/cookies/.

 

Google Adwords

Vi benytter oss av annonsering gjennom Google sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

 

Samtykke i bruk av informasjonskapsler

I henhold til norsk lov har du automatisk samtykket i at vi lagrer informasjonskapsler på din datamaskin dersom du tillater dette gjennom innstillingene i din nettleser.